Bir Tarih Canlanıyor
 Akkise Çukurbucak mahallesindeki tarihi Cuma Camii’nin restorasyon çalışmaları başladı. Ahırlı Belediye Başkanı İsa Akgül: “Manevi değerlerimizin en önemlilerinden biri de camilerimizdir. Bizler milli ve tarihi varlıklarımızın restore edilerek gelecek nesillere bırakılmasını istiyoruz. Tarihi yerler bize miras değil, emanet bırakılmıştır. Bizler de bu emanetlere sahip çıkmalıyız. 1238 yılında Selçuklular tarafından yapılan Cuma Camii’nin restorasyon çalışmaları Konya Büyükşehir Belediyemiz  tarafından yapılmakta. Göreve geldiğimiz günden itibaren ilçemizin öncelikli ihtiyaçlarını belirledik. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız  Tahir Akyürek’in destekleriyle de ilçemizde güzel hizmetler yürütüyoruz.” dedi.

BİZİ TAKİP EDİN